DE droom

Je wordt wakker. Er komt nèt wat zonlicht achter de verduisterende gordijnen vandaan. Het belooft een prachtige dag te worden. Je rekt je even heerlijk uit en kijkt op de wekker. Het is nog lekker vroeg, maar het huis is nog stil. Je kijkt naar je partner en moet vanbinnen glimlachen. Hij of zij ligt nog lekker te slapen. Wat een geluk, wat een liefde stroomt er door je heen. Dankbaar draai je je nog eens om. Het leven lijkt wel een droom…… het lijkt wel DE droom.

Vandaag is een heel gewone, doordeweekse dag. Je hebt nog steeds een heel vol programma. Maar voordat je je op je gezin stort, heb je even de stilte en rust voor jezelf. Genietend van een kop verse koffie of thee, zit je wat te mijmeren. Zo direct doe je een ochtendmeditatie van de app op je telefoon. Daarna mag de ochtendspits in huis beginnen.

Alles lijkt lichter, gemakkelijker

Twee uur later ben je op kantoor. Sinds een paar maanden, ja eigenlijk sinds je het Diamonds programma volgt van de Sparkel Academie, geniet je veel meer van je werk. Het lijkt wel of àlles in je leven weer stroomt… of de zon wat feller schijnt. Net of je veel meer mazzeltjes in je leven hebt. Je kunt weer genieten van je werk.

Na je werkdag loop je nog even langs die leuke woonwinkel op de hoek. Je zus is dit weekend jarig, en jullie gaan daar zondagmiddag even langs. Niet te lang, gewoon net even lang genoeg. Gelukkig weet je precies wat haar smaak is, dus die prachtige kandelaar zal zij ook mooi vinden. Daarna loop je even langs de traiteur voor een heerlijke maaltijd voor je gezin. Lekker èn gezond! Je weet dat je partner en kinderen zullen smullen vanavond. Je partner haalt de kinderen op vanmiddag, dus jullie kunnen vroeg eten.

De maaltijd is gezellig. De laatste tijd his het contact tussen jullie erg verbeterd, en dat heeft duidelijk zijn weerslag op de kinderen. Had je dàt maar eerder gedaan! De theorie over het gezond houden van je relatie, kende je al. Maar het ook daadwerkelijk toepassen, is een tweede. Wat heerlijk dat ju nu eindelijk die stap hebt durven zetten! Het lijkt haast wel alsof jullie tegenwoordig niet uitgepraat raken. Het is net of jullie weer net zo verliefd zijn als in het begin.

Na het eten ruimen de kinderen de vaat op in de vaatwasser, en zet je partner koffie. Tijd voor Yoga!

Me time, de droom

Na de yogales kom je heerlijk ontspannen thuis en zit je partner op de bank. Jullie drinken samen wat en vertellen over jullie avond. Je neemt een douche en stapt in bed. Wat een heerlijke doordeweekse dag was dat!

Dat wil ik ook!

Lijkt dat nu een droom? Hoe lijkt het je om je leven op deze manier te leven? Zelf weer de regie te krijgen en te kunnen genieten van wat er in je leven speelt? Wil jij dat ook? Is dat voor jou ook DE droom? Mail me dan. Je bent meer dan welkom.

de droom, zelf weer de regie krijgen.

Meer blogs

In het bos

In het bos

Ik ben gek op het bos. Echt ik houd er enorm van om te wandelen in het bos. Toen ik nog een hond had, liep

Lees verder »
maskers

Maskers

Gedurende onze kinderjaren leren we maskers te maken en deze op te zetten. Dat doen we geheel onbewust en automatisch. Misschien herinner je je nog

Lees verder »
kunst

Kunst, wat een kunst

Dit weekend was er in een dorp even verderop een kunst route. Allerlei ateliers en expositieruimtes waren open en toegankelijk voor publiek. Op zondagochtend zaten

Lees verder »
de droom, zelf weer de regie krijgen.

DE droom

Je wordt wakker. Er komt nèt wat zonlicht achter de verduisterende gordijnen vandaan. Het belooft een prachtige dag te worden. Je rekt je even heerlijk

Lees verder »