Diamonds programma

Dit is het top-programma dat ik aanbied. Wil je grote stappen maken en heb je het meeste baat bij een-op-een contact en begeleiding? Dat is dit voor jou. Samen gaan we op weg naar een mooiere toekomst voor jou.

Het programma is heel exclusief: er is maar plaats voor 8 personen. Dat betekent dat als jij meedoet, jij van mij persoonlijke, unieke aandacht krijgt. Ik richt me op jou en op jouw wensen en vragen. Ik haal datgene naar boven, wat jou uniek maakt. Zonder standaarden.

Onder aan deze pagina staat een knop waarmee je direct een afspraak kunt maken bij mij.

Dit krijg je bij het programma:

Iedere maand ga ik vier uur met jou op stap. Wat we gaan doen, dat hangt helemaal af van jou. Ik richt me naar jouw wensen en kijk wat jij op dat moment nodig hebt.

Iedere week is er een online live meeting waarin je per chat direct met mij in contact zult zijn. Jij blijft buiten beeld, jouw privacy staat voorop.

De online community

Je kunt deelnemen aan de online community voor deelnemers van het Diamonds en het Stars programma. Je krijgt toegang tot alle blogs en podcasts. Zodra ze zijn gepubliceerd krijg jij een melding en dan kun je er direct bij!

Jij profiteert direct ook van alle onderdelen van het Stars programma!

Niet-goed-geld-terug-garantie

Als je na drie gesprekken helemaal geen nieuwe inzichten in jezelf hebt gevonden, mag je tot 24 uur na het derde gesprek je geld terug.

Je kunt contact met me hebben via WhatsApp, maar dit kan ook via een persoonlijk, telefonisch gesprek.

Wat je na zes maanden geleerd hebt:

Sparkel

Je zal jezelf hervinden!
Wat jou uniek maakt, luister ik tevoorschijn