Fijn dat je er bent. Laat mij mezelf even voorstellen.

 
Ik ben Jacqueline Klijn

Allereerst ben ik een moeder van vier kinderen die zelfstandig door het leven gaan. Ook ben ik theoloog en heb ik mij tijdens en na mijn studie gespecialiseerd in de psychologie. Al jarenlang werk ik met mensen in allerlei omstandigheden en fases in hun leven. 

Toen ik 21 jaar was, ben ik getrouwd. Mijn naam veranderde en mijn echtgenoot wilde graag voor mij zorgen. Daarom had ik zelf geen baan destijds. Ik werd de “vrouw-van”. Snel na ons trouwen kreeg ik een baantje. Ik verdiende zelf een beetje geld en samen hadden we het goed. Ik stopte weer met werken toen ons oudste kind kwam. Ik werd fulltime moeder! Klinkt leuk, nietwaar?

 

Bubbles klein 2

"Ik ben sterk en slim, dus dat moet toch lukken?"

Wat echter niet zo leuk was, is dat ik niet echt een klassiek moederlijk type ben. Maar ik wil er het beste van maken. Ik ben sterk en slim, dus dat moet toch lukken? Ik ging aan de slag als hulp-moeder op de school van de kinderen. Bracht ze naar balletles, gitaarles, zwemles of wat voor les dan ook. Ik merkte dat die rol mij niet op het lijf was geschreven, maar we hadden het goed samen. Ik maakte er het beste van.

Dit kan ik! Dit moet ik kunnen!

Toen onze jongste naar school ging, ben ik weer gaan werken. Ik ben toen ook theologie gaan studeren. Na mijn studie ben ik verder gaan studeren tot psychisch hulpverlener die werkt met het lichaam. Ik werkte ook in de kerken, waar ik zo goed mogelijk probeerde in te passen. Helaas paste ik niet zo goed als ik graag had gewild. Daardoor werd ik geplaagd door een prangende vraag: 

Wie ben ik????

Ik pas niet als standaard moeder. Ik pas ook niet als kerkleider. Ik draag niet eens meer mijn eigen naam. Ik houd heel erg veel van mijn gezin, maar er moet toch meer zijn in het leven? Deze zoektocht is meer dan 10 jaar geleden begonnen. Inmiddels heb ik mezelf weer teruggevonden en heb ik erg veel plezier in de dingen die ik doe. Ik straal weer!

Ik begeleid veel mensen, van ouderen tot tieners die hun weg zoeken in de wereld. Ik help ze zichzelf terug te vinden en stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Te accepteren wat er is, en van daaruit te groeien in mogelijkheden. Maar voornamelijk: meer plezier te krijgen in het leven. Te genieten!

"Word weer je sprankelende zelf!"

Graag begeleid ik jou naar jouw route terug naar wie je diep van binnen bent. En hoe je deze kracht kunt inzetten in je huidige leven. Ga je mee? Word weer je sprankelende zelf. Ik help je de weg te vinden naar het zonlicht, zodat jij de zeepbellen in jouw leven weer ziet opkomen. Je gaat weer stralen!

Laten we samen op pad gaan. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent diep van binnen.

Jacqueline Klijn.